0512 - 382 290Postbus 59, 9244 ZW Beetsterzwaagdirectie.kcdefinne@comprix.nl

Zie je een kans of heb je een leuk idee voor een activiteit of project dat te maken heeft met bijvoorbeeld onderwijs, innovatie, sport, muziek of creatieve ontplooiing? Klop dan eens aan bij Stichting JEF!

Stichting JEF geeft financiƫle bijdragen aan uiteenlopende projecten of activiteiten. Aanvragen kunnen op elk moment van het jaar worden ingediend en je kunt ook meerdere keren een aanvraag doen. De beoordeling van de aanvragen vindt plaats door het bestuur van onze stichting in de eerste week van december, maart en juni van elk schooljaar.

Maar let op: sommige dingen doen we niet. We geven bijvoorbeeld geen bijdragen voor individuen en vergoeden geen kosten die al zijn gemaakt. Benieuwd of jouw activiteit of project in aanmerking komt voor een financiƫle bijdrage? Lees dan ons huishoudelijk reglement.

Je kunt je aanvraag indienen door het aanvraagformulier volledig in te vullen. Hierbij moet het formulier voorzien zijn van een reactie/advies van de directie van KC De Finne. Je kunt het aanvraagformulier mailen naar stichting.jef@kcdefinne.nl van Stichting Jonathan Educatie Fonds.