0512 - 382 290Postbus 59, 9244 ZW Beetsterzwaagdirectie.kcdefinne@comprix.nl

Om uw kind aan te melden op de Finne kunt u mailen naar aanmelden.kcdefinne@comprix.nl. of bellen naar 0512-382290.

We nemen vervolgens contact op en maken een afspraak met u voor een rondleiding door de school en een gesprek over uw kind en de aansluiting bij deze basisschool. Besluit u na dit gesprek om uw kind aan te melden op de Finne dan vragen we u een inschrijfformulier in te vullen zodat we uw kind kunnen invoegen in de leerlingenadministratie. Zodra uw kind cier is ontvangt u alle informatie van de school via het ouderportaal en SchouderCom.

Voor vierjarige kinderen stellen we het op prijs dat ze rond hun derde verjaardag worden aangemeld, zodat we een overzicht van komende kinderen in dat jaar hebben en onze formatie af kunnen stemmen. We hanteren GEEN leerlingenstop voor kinderen uit het eigen dorp of naaste omgeving, omdat de Finne de enige school in het dorp is.

Wanneer uw kind vier jaar is lopen alle contacten via de groepsleerkracht van uw kind. Deze leerkracht zal u voorzien van alle informatie over het reilen en zeilen in de unit en basisgroep. De leerkracht maakt ook afspraken over een aantal dagen proefdraaien.

Zodra uw kind vier jaar is geworden kan het volledig mee gaan draaien op school en ontvangt het een leuk welkomstcadeau. 

Veel informatie over de school, de organisatie en de manier van werken is beschreven in de schoolgids.

 

Contactgegevens KC De Finne

Postadres:
Postbus 59
9244 ZW Beetsterzwaag

Bezoekadres:
Fockema Andreaelaan 94
9244 BB Beetsterzwaag
telefoon: 0512 382290

internet: www.kcdefinne.nl
e-mail: directie.kcdefinne@comprix.nl

Directeur: Mw. I. v/d Vlugt